UFO-club

De UFO-club is ooit begonnen als een gelegenheid waar je de werkstukken kunt afmaken, waar je ooit aan begonnen bent. Maar ik kan ook, op verzoek, workshops geven om extra vaardigheden te leren en inspiratie op te doen. Er is zoveel te leren en te maken.

 

De locatie: de De Hoeskamer van Lummel. (Emmausstraat 61), een ruime, gezellige werkruimte.


Enkele voorbeelden van UFO-workshops

Weet je niet meer hoe je een mooie rand kunt maken aan je quilt. Deze afwerkbies kun je zo breed maken als je zelf mooi vindt. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant komt er een mooie schuine naad.

Ben je niet zo van de vaste patronen, maar wil je je creativiteit helemaal benutten? Raw edge appliqué, een leuke techniek met heel veel mogelijkheden. Zo ben je vrij om allerlei ronde vormen te verwerken met de naaimachine.

Met dit eenvoudige hartje kom je alle moeilijkheden tegen die je bij glas-in-lood techniek kunt tegenkomen. Het zelf maken van biaisbandjes, werken met opvulstof, het maken van een bocht, een scherp hoekje en het 'afhechten'. Klaar binnen twee uur, en dan kun je los.

Data

Voor data en beschikbaarheid, zie de webshop.

 

Door een kaartje te kopen voor de UFO-club, ben je verzekerd van een plekje. Door maximaal 3 deelnemers toe te laten, kunnen we voldoende afstand houden en toch gezellig onze hobby delen.

 

Hulp nodig bij een bepaalde vraag? Laat me dat gerust weten. Waarschijnlijk kan ik je ook per mail helpen. Ik kan je bijvoorbeeld een link sturen naar een filmpje waardoor je verder kunt. Stuur bv een foto van wat je wil maken. Ik haal graag alles uit de kast, een handleiding of voorbeeld, om jou vooruit te helpen. ;-) Het zou jammer zijn als je nu zoveel tijd thuis moet zitten en niet vooruit kunt met je hobby. Deze service is gratis.

Kosten UFO-club

€ 20,- per keer incl. koffie/thee, handleidingen, excl. materialen.

Aanmelden

Aanmelden kan via de webshop. Kijk goed op elke datum je wil komen.