UFO-club

De UFO-club is om werkstukken af te maken waar je ooit aan begonnen bent. Ook kan ik, in overleg, workshops geven om extra vaardigheden te leren en inspiratie op te doen. Er is zoveel te leren en te maken.

 

De locatie: de De Hoeskamer van Lummel. (Emmausstraat 61), een ruime, gezellige werkruimte.


Enkele voorbeelden van UFO-workshops

Weet je niet meer hoe je een mooie rand kunt maken aan je quilt. Deze afwerkbies kun je zo breed maken als je zelf mooi vindt. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant komt er een mooie schuine naad.

Ben je niet zo van de vaste patronen, maar wil je je creativiteit helemaal benutten? Raw edge appliqué, een leuke techniek met heel veel mogelijkheden. Zo ben je vrij om allerlei ronde vormen te verwerken met de naaimachine.

Met dit eenvoudige hartje kom je alle moeilijkheden tegen die je bij glas-in-lood techniek kunt tegenkomen. Het zelf maken van biaisbandjes, werken met opvulstof, het maken van een bocht, een scherp hoekje en het 'afhechten'. Klaar binnen twee uur, en dan kun je los.

Data

Je bent normaalgesproken welkom op een aantal vrijdagen, van 10 tot ongeveer 12.30 uur.

 

Alle data zijn nu vervallen, maar zodra de lucht weer schoon is ga ik weer plannen.

 

Hulp nodig bij een bepaalde vraag? Laat me dat gerust weten. Waarschijnlijk kan ik je ook per mail helpen. Ik kan je bijvoorbeeld een link sturen naar een filmpje waardoor je verder kunt. Stuur bv een foto van wat je wil maken. Ik haal graag alles uit de kast, een handleiding of voorbeeld, om jou vooruit te helpen. ;-) Het zou jammer zijn als je nu zoveel tijd thuis moet zitten en niet vooruit kunt met je hobby. Deze service s gratis.

Kosten UFO-club

€ 20,- per keer incl. koffie/thee, handleidingen, excl. materialen.

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail.

En nu ook via de UFO-groepsapp! Geef je telefoonnummer door, dan zet ik je in de app-groep. Je wordt automatisch een week van te voren gewaarschuwd en je kunt makkelijk reageren of je wel of niet komt. Is dat nou niet handig?