UFO-club

De UFO-club is om werkstukken af te maken waar je ooit aan begonnen bent. Ook kan ik, in overleg, workshops geven om extra vaardigheden te leren en inspiratie op te doen. Er is zoveel te leren en te maken.

 

De locatie: de De Hoeskamer van Lummel. (Emmausstraat 61) Een ruime, gezellige werkruimte.


Enkele voorbeelden van UFO-workshops

Weet je niet meer hoe je een mooie rand kunt maken aan je quilt. Deze afwerkbies kun je zo breed maken als je zelf mooi vindt. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant komt er een mooie schuine naad.

Ben je niet zo van de vaste patronen, maar wil je je creativiteit helemaal benutten? Raw edge appliqué, een leuke techniek met heel veel mogelijkheden. Zo ben je vrij om allerlei ronde vormen te verwerken met de naaimachine.

Met dit eenvoudige hartje kom je alle moeilijkheden tegen die je bij glas-in-lood techniek kunt tegenkomen. Het zelf maken van biaisbandjes, werken met opvulstof, het maken van een bocht, een scherp hoekje en het 'afhechten'. Klaar binnen twee uur, en dan kun je los.

Data

Je bent welkom op de volgende vrijdagen, van 10 tot 12.30 uur.

 

31 januari, 28 februari, 27 maart, 17 april 2020.

N.B. 31 januari is tevens extra droomdekentjes dag. Werken aan droomdekentjes is gratis.

 

Graag even laten weten als je komt, dan hou ik een plaatsje voor je vrij.

 

Hulp nodig bij een bepaalde vraag?

Laat me dat ook even van te voren weten. Dan haal ik graag alles uit de kast, een handleiding of voorbeeld, om jou vooruit te helpen. ;-)

Kosten

€ 20,- per keer incl. koffie/thee, handleidingen, excl. materialen.

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail.

En nu ook via de UFO-groepsapp! Geef je telefoonnummer door, dan zet ik je in de app-groep. Je wordt automatisch een week van te voren gewaarschuwd en je kunt makkelijk reageren of je wel of niet komt. Is dat nou niet handig?