Activiteiten Hoeskamer

Vanwege de veiligheid kunnen er maximaal 3 personen deelnemen aan de UFO-club of droomdekenbijeenkomst. Door een kaartje te kopen reserveer je je plek in de Hoeskamer, Emmausstraat 61 in Maastricht.

 

Als je, vanwege twijfels over je gezondheid niet wil of kunt komen, dan kun je tot 24 uur van te voren afbellen, je krijgt je geld dan uiteraard terug.

 

De UFO-club van 22 mei en 5 juni zijn vervallen wegens gebrek aan belangstelling. Wil je toch nog een keer komen vóór de zomervakantie, dan zie ik je graag op 3 juli.


UFO-club

Vrijdag 03 juli 2020, van 9.30 tot 12.30 uur

UFO-club. Heb je wensen, laat me dat dan weten.

 

Je mag het geld overmaken, maar ook contant geven tijdens de UFO-club.

€ 20,00

  • Beschikbaar

Droomdekentjes

Voorheen kon je gratis aan droomdekentjes werken tijdens de UFO-club. Om de groep niet te groot te maken werken we nu 'smiddags in een aparte groep aan de droomdekens. Ik moet hier dan wel een kleine bijdrage voor vragen.

Dus wil je samen aan droomdekentjes werken? Ook dan kun je een plekje reserveren in de Hoeskamer vam Lummel door een kaartje te kopen.

Je kunt hier ook meteen patronen, stof of tussenvulling krijgen voor droomdekentjes.  Heb je materialen nodig? Laat me dat dan even weten, dan neem ik het mee naar de Hoeskamer.

Vrijdag 03 juli 2020, van 13.30 tot 16.30 uur

Werken aan droomdekentjes

UFO-club 5 juni 2020

€ 2,50

  • Beschikbaar